Hyppää sisältöön
Suklainen jälkiruoka lasissa

Suklainen jälkiruoka

Suklaan makuisista mannasuurimoista ja kuohukermasta tehty mousse on ihana jälkiruoka, jonka voi koristella oman maun mukaan marjoilla tai suklaarouheella.

Kananmunaton
Yli 60 min
6:lle
Ainesosat
1 l maitoa
2 dl Nalle Suklaanmakuisia Mannasuurimoita
2 dl kuohukermaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
  1. Vispilöi kiehuvaan maitoon mannasuurimot.
  2. Keitä puuroa 7 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Anna puuron jäähtyä kylmäksi ja vatkaa se kuohkeaksi.
  4. Lisää vaahdotettu kerma ja mausta puuro sokereilla.
  5. Tarjoa jälkiruokana annoskulhoista. Koristele makusi mukaan marjoilla tai suklaarouheella.

Haku