Riisihiutalepuuro mikrossa
Riisihiutalepuuro on vikkelämpi versio perinteisestä riisipuurosta, joka valmistuu kätevästi mikrossa. Viimeistele puuroannos maidolla ja kanelilla.
5 min
1 annos
Ainesosat
2 dl | maitoa |
¾ dl | Nalle Riisihiutaleita |
½ tl | suolaa |
(maitoa ja kanelia) |
Valmistusohje
- Mittaa maito ja hiutaleet kulhoon tai syvälle lautaselle ja sekoita.
- Kuumenna kiehuvaksi mikroaaltouunin teholla (600 W) noin 3 minuuttia. Sekoita.
- Vähennä tehoa (300 W) ja jatka kypsennystä 2 minuuttia. Puuron tulee kiehua koko ajan.
- Mausta puuro suolalla, sekoita tasaiseksi. Anna hautua vielä hetki.
- Tarjoile oman makusi mukaan esimerkiksi maidon ja kanelin kera.
Reseptissä käytetyt tuotteet