Rieskat Nalle Riisihiutaleista
Rieskat valmistuvat kätevästi Nallen Riisihiutaleista. Kiitos reseptistä Maistuu Makialle -blogi!
Alle 30 min
6-8 kpl
Ainesosat
5 dl | maitoa |
2 dl | Nalle Riisihiutaleita |
n. 2 dl | gluteenitonta jauhoseosta |
1 dl | tattarijauhoja |
2 | munaa |
maun mukaan | suolaa |
Valmistusohje
- Kiehauta maito kattilassa. Lisää joukkoon riisihiutaleet.
Laske hieman lämpöä ja keitä puuroa välillä sekoitellen, kunnes se on sopivan paksua. Anna valmiin puuron jäähtyä. - Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon kananmunat, gluteeniton jauhoseos, tattarijauhot ja suola.
- Tee taikinasta 6-8 kekoa leivinpaperin päälle pellille.
- Taputtele rieskat tattarijauhon avulla noin 1,5cm paksuisiksi kiekoiksi.
- Paista rieskoja 275-asteisessa uunissa ylätasolla noin 10 minuuttia, tai kunnes rieskat ovat saaneet kauniin värin.Teksti, resepti ja kuva: Maistuu Makialle
Reseptissä käytetyt tuotteet